NLB kreće u prodaju tri četvrtine Primorja

Bez autora
Mar 28 2012

Danas je NLB u dnevnim novinama Delo objavila javnu dražbu 590.837 dionica Primorja, koje je u banci založilo Primorje Holding od kojih je Dušan Črnigoj najveći pojedinačni vlasnik. Dionice čine 75 postotni dio Holdinga. Do prodaje je došlo jer Primorje Holding nije vratilo dug banci. Dražba će se održati 6. travnja u 12 sati u sjedištu banke, a početna cijena za cijeli paket dionica iznosi 11 milijuna eura. Factor banka je prva koja je počela s razvlašćivanjem Črnigoja i njegovog Holdinga. Oni su prošli tjedan objavili natječaj za javnu dražbu za nešto manje od 20 posto udjela, s početnom cijenom od 1,3 milijuna eura.

NLB kreće u prodaju tri četvrtine PrimorjaDanas je NLB u dnevnim novinama Delo objavila javnu dražbu 590.837 dionica Primorja, koje je u banci založilo Primorje Holding od kojih je Dušan Črnigoj najveći pojedinačni vlasnik.

Dionice čine 75 postotni dio Holdinga. Do prodaje je došlo jer Primorje Holding nije vratilo dug banci.

Dražba će se održati 6. travnja u 12 sati u sjedištu banke, a početna cijena za cijeli paket dionica iznosi 11 milijuna eura. Factor banka je prva koja je počela s razvlašćivanjem Črnigoja i njegovog Holdinga. Oni su prošli tjedan objavili natječaj za javnu dražbu za nešto manje od 20 posto udjela, s početnom cijenom od 1,3 milijuna eura.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik